Bericht plaatsenSharron Kepler 16:20 29-09-2021
Hey! Get all the leads you ever need. We have a special offer running BusinessLeads101.com. Stop paying Facebook and Linkedin and get a once-off solution. Regards, Sharron

Nathalie 21:09 26-09-2021
Gezamenlijk met een vriendin organiseerde ik een vereassingsweekend weg. Bij aankomst werden wij ontzettend vriendelijk ontvangen en zag het er meteen al zo gezellig uit. Iedereen was onwijs enthousiast over deze GEWELDIGE locatie! Hoe gaaf is het om in een tipi-tent te slapen terwijl je ondertussen ook nog eens in de hot-tub kan en heerlijk kan zitten bij het kampvuur. Voorafgaand aan het verblijf zijn wij al erg goed geholpen qua tips om er een geweldig weekend van te maken. Voor ons is het zeker voor herhaling vatbaar & wij zouden het ook aan iedereen aanraden. Zo leuk om eens mee te maken. En dat ook nog eens bij ONTZETTEND gastvrije mensen. Dank voor het geweldige verblijf & de goede zorgen Harry & Marlies.

Jestine Flinn 16:33 11-09-2021
Hello from SunDataGroup.com We are selling leads from around the world. I thought your company could benefit from it. You can visit our website www.SunDataGroup.com to see some of our data. We have a special offer running. All our databases for $99.

Piet en Leny 18:10 10-09-2021
We zijn een week in het huisje geweest bij Harry en Marlies. We troffen het met het weer maar ook met de heerlijke plek voor een weekje onthaasten. Het is er prima voor elkaar, veel fiets en wandelroutes hebben ze voor je klaar liggen. Zoveel konden we in één week niet doen dus we moeten zeker nog een keer terug. Harry en Marlies bedankt voor het fijne verblijf en het fijne contact.

Sondra Culley 10:42 31-08-2021
Hello. It is with sad regret to inform you we are shutting down. We are selling our entire leads database 366,295,395 Companies / Executives. for $179 All countries are $99 and you can buy the entire world 165 countries for $179. www.SunDataGroup.one

Lien 10:09 30-08-2021
Wat een onvergetelijke plek! Enkele weken terug had ik mijn vrijgezellenweekend op deze prachtige locatie. We werden hartelijk ontvangen door Harry en hij gaf ons met veel enthousiasme een rondleiding op het terrein. Het was een idyllische setting waar alles voor handen was en tot in de kleinste details was verzorgd. De tipi tent opzich was heel indrukwekkend, maar de hot tube, het kampvuur, de buitenkeuken en de verse bloemen maakte het buitengewoon. Harry en Marlies zijn ook heel vriendelijke mensen en staan open voor alle vragen. Het ontbijt, dat heel origineel werd gebracht met een grote houten bakfiets, was overheerlijk en met verse producten bereid en ook de barbecue 's avonds was heel goed verzorgd. Een grote aanrader om naar toe te gaan. Harry en Marlies, bedankt voor de goede zorgen!

Paula 10:19 17-11-2020
In het schitterende buurtschap Mander een TOP weekend met elkaar gehad. Het hartelijke ontvangst door Harry en Marlies gaf ons direct al het gevoel van thuiskomen. Na de koffie met krentenwegge en de rondleiding met de nodige uitleg gehad te hebben, was het koffers uitpakken en genieten van dit idyllische plekje. Overal intens van genoten, de schitterende (corona veilige) tipitent, een heerlijk warme hottube, ons kampvuurtje tijdens de BBQ en het roken van de forellen. De grote veranda is een dikke meerwaarde om met elkaar aan tafel te kunnen gaan, en daarna nog een spelletje met elkaar te doen. Harry en Marlies, dit alles mag dan uit enthousiasme geboren zijn..., dit is een ACCOMMODATIE MET EEN ZIEL!! Dank voor ons geweldige verblijf, het was een warme deken.

Joost 17:03 24-10-2020
We komen jaarlijks met een groep vrienden bij Harry en Marlies een weekendje in de Tipi(dit jaar in losse tentjes..) slapen, bbq'en, borreltjes drinken en goede grappen met elkaar delen ;) Met alleen een slaapzak en kussen in te hoeven pakken is het een luxe manier van camperen. In de buurt zijn er leuke activiteiten te boeken. Prachtige omgeving om een stuk te wandelen

Ella Klaver 23:48 19-09-2020
Omdat mijn man en ik iets speciaals te vieren hadden was ik op het idee gekomen om het weer net als 4 jaar geleden bij Twente tipi plaats te laten vinden. Wij hebben samen met onze kinderen en aanhang zo'n ontzettend leuk weekend gehad. En wat hebben we een lol gehad met het kampvuur, hottub (heel avontuurlijk hoor, zelf hout kappen) en het expeditie robinson spel georganiseerd door Harry en Marlies. (Wat zijn ze super gastvrij). En het ging er ook serieus aan toe, want het was tenslotte een strijd tussen 2 teams. Wij hadden zelf alle proviand mee voor 2 dagen, barbecue (door Harry perfect aangestoken) en een compleet 4 gangen diner. Gezellig met z'n allen in de tipi tent overnacht en de volgende morgen vroeg opgestaan om te genieten van een heerlijke wandeling in de rustgevende omgeving van Mander met mijn kleindochter. Kortom dit is voor herhaling vatbaar! Nogmaals super bedankt Marlies en Harry en tot de volgende keer.

Tom de Winter 13:46 30-08-2020
Afgelopen week hebben we voor de 4e keer in deze prachtige accomodatie mogen verblijven, dus was het de hoogste tijd om eens een berichtje achter te laten! Want wat is het leuk om hier te verblijven. Lekker even tot rust komen in de natuur. Gezellig met z'n allen slapen in een tipi tent. Opwarmen bij de openhaard in de veranda. Om vervolgens volledig te ontspannen in de op hout gestookte hottub. Of gezellig gitaar te spelen bij het kamp vuur. Als kers op de taart wordt je altijd zeer vriendelijk ontvangen door familie Bos, ondertussen zijn we bijna bekende geworden en mede hierdoor komen we hier graag. De laatste keer dat we in de tipi verbleven waren we eigenlijk op vakantie, maar door een storm moesten we Texel vroegtijdig verlaten en konden we last minute nog terecht! Bedankt voor de fijne verblijven en tot ziens! Groetjes Team Tom!

Volgende Pagina >


Bericht plaatsen