Bericht plaatsenAnnekee Beijloos 11:02 18-11-2019
Wij waren de de laatste groep van dit jaar . Eigenlijk waren ze al dicht maar we konden gelukkig nog komen. Het was een verrassing's weekend van vriendinnen die mij hadden ontvoerd omdat ik 50 werd. we hebben het super gehad ze hadden het leuk versierd en hebben goede uitleg gekregen hoe alles werkte, zaterdag nog een mooie wandeling gemaakt en s avonds in de hot tube heerlijk naar de sterren kunnen kijken met een wijntje en natuurlijk veel plezier. Het was al best koud s nachts en hebben extra dekens gekregen. De eigenaren dacht echt mee en waren erg vriendelijk. Ik heb een top weekend in begin november gehad. Het is een mooie omgeving om te wandelen en Ootmarsum is echt een aanrader om naar toe te gaan. De service is er goed Groeten Annekee Beijloos

Joyce 12:44 27-10-2019
Op zich prima , maar let op met boeken dat je annuleringsverzekering afsluit , (voor een groep ) want als er iets gebeurd en je vraagt om een beetje medeleven of verplaatsen is er niks mogelijk en zijn ze niet gastvrij en willen niet meedenken .. Erg jammer ...

Regien Busschers 07:48 02-10-2019
Wat hebben wij een fantastisch weekend gwhad met onze vriendengroel. Deze plek is de zo bijzonder!! Tot in detail goed verzorgd. Overal verse bloemen, kaarsjes, een ontbijt waar je de hele dag van kunt eten, zoveel en zo vers! Ook de presentatie en de verzorging is helemaal in Twentse stijl. De eigenaren zijn ook zeer betrokken bij de groep, staan voor alle vragen open en altijd beschikbaar. We kregen op de zondagmiddag zelfs nog een leuke wandelroute mee, zonder dat we daar naar gevraagd hadden. De omgeving is prachtig, ons mooie Twentse land! Toen we aan kwamen stonden alle benodigde boodschappen al in de koelkast, dat was heel fijn. Kortom, dóen!!!!!

Familie T. 22:12 10-09-2019
Wij hebben samen met kinderen en kleinkinderen een fantastisch weekend gehad. Een hartelijk ontvangst, de door ons bestelde boodschappen keurig door Harry en Marlies opgeruimd. Een leuke kompastocht voor iedereen, goed uitgelegd en gemonitord door Marlies. Leuke knooppunten fietstocht richting Ootmarsum, ‘s avonds gevolgd door een goed verzorgde barbecue . Tot slot een djembe workshop . Een leuk slot voor iedereen. Jammer dat de ‘ “Djembe man” de klik miste met de groep . Tot slot onze dank aan Harry en Marlies. Wij hebben allen genoten van dit weekend.

Joke 09:12 28-08-2019
Fantastisch verzorgt Harry en Marlies zeer gastvrij,super ontbijt met verse producten .Thanks!!

Patrick Blankensteijn 17:40 29-06-2019
Een aanrader met een hele grote A! Vorig weekend (21 juni t/m 23 juni) zijn wij met een groep van 10 Viaanse jongens bij Twentetipi geweest. Met de twentse souplesse en relaxedheid hebben Harry en Marlies ons fantastisch verzorgt. Echt even onthaasten in Twente. In één woord geweldig.

Thea Dekkers 10:24 07-06-2019
We gingen met een groep van 10.volwassenen en 4 kinderen. Wat een ontvangst! Ze werken met passie aan hun mooie plek! Gezellig aangekleed, overal vers geplukte bloemetjes, zelfs op t toilet. Vriendelijke ontvangst, altijd bereikbaar voor vragen, staan direct klaar. Hottub is een heerlijke plus aan deze plek! Lekker onder de sterren! Ook hadden we de activiteit Expeditie Robinson afgenomen. Geweldig! Super goed in elkaar gezet! Een plek om trots op te zijn! En een grote aanrader om heen te gaan!

Rob Sweegers 12:08 06-06-2019
Mooie lokatie, top ontvangst, leuke spellen. Ik doen! Top weekend gehad!

Annette 22:58 03-06-2019
Familie uitje Hemelvaart 2019. Het was fantastisch! Alles was super geregeld. Heerlijk plekje, midden in de natuur. Bedankt Harry en Marlies.

Muziektheater Tinto 21:25 16-05-2019
Een onvergetelijke plek!Aandacht maakt alles mooier! En dat was te merken in bij Twente Tipi. Via een feeëriek bospad kom je in je eigen paradijsje. 's Avonds duik je nadat je vanuit de hot tub hebt genoten van de sterren, de tipi in. Waar je wakker gemaakt wordt door een concert van alle vogeltjes. Harry en Marlies bedankt voor alle goede zorgen! Groeten van muziektheater Tinto!

Volgende Pagina >


Bericht plaatsen